Mars 2019

Walk in room

Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg på bloggen. Man märker att våren kommit, både i rabatten och på mina uppdrag.

För ett tag sen fick jag det roliga uppdraget att omvandla ett rum som inte användes. Det skulle bli en walk in closet, eller kanske mer ett “walk in room”. Tapet och golv skulle inte ändras utan här var det garderob som var fokus. Efter några besök på IKEA bestämde jag i samråd med kunden att det var stommar därifån som skulle användas.

Det blev Pax system som skulle användas. Den högsta höjden på stommen till Pax passade precis in på höjden, då det inte skulle på några dörrar.

Montering

Efter att kunden bestämt sig för en kombination av lådor, hyllor med mera. Gjorde jag en beställning med hemleverans. Nu var det bara det roliga kvar: montera ihop alla stommar 🙂

Tur man fick experthjälp

Efter att ha monterat stommarna vilket tog sin lilla tid, lade jag in en ny matta samt lite nytt på väggarna. Ny liten takkrona i form av plafond samt pricken över i:et, belysning över skorna i den gamla bokhyllan kunden så gärna ville ha kvar i rummet.

Så här fint kan DU också få det om ni anlitar mig!

Ha en god kväll

// Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *