Mars 2019

Tonårsrummet

Under våren och sommaren fick jag äran att jobba ihop med en tjej som tröttnat på sina rosa tapeter…

Nu var det dags för en makeover som passade en tonåring. Efter ett första möte stod det klart att denna tjej HELT visste vad hon ville ha för stil i sitt rum, viket gjorde mitt jobb som inredare mycket lättare då de flesta kunder vet vad dom INTE vill ha medan dom är osäkra på vad dom vill ha.

Vi kom fram till att basfärgerna skulle gå i vitt, svart och guld. Accentfärgen blev rött, som är en av hennes favoritfärger.

Vi bestämde oss för att det var en fototapet som skulle bli basen i rummet.

vit…
eller svart…

Sketch Up

Jag ritade upp rummet i Sketch Up. En skiss över den nya möbleringen, golv samt väggar blev det. Efter att vi först tänkt oss ha en randig tapet ändrade vi oss när vi sett det på bild! Därför är det bra att lägga några extra timmar på en Sketch Up skiss då man ser helheten på ett annat sätt och kan göra “misstagen” redan i skiss stadiet.

Som ni ser var det önskan om en loftsäng. Jag skissade upp en modell efter kundens önskemål. Att det sedan finns en otroligt händig pappa i familjen gjorde ju mitt jobb både lättare och roligare. Jag ritade, han byggde 🙂

Det går framåt…

Nu är all planering färdig och tapetseringen gjord, med hjälp att den duktiga lilla tonårskunden 🙂 Rena drömjobbet för mig med all hjälp!

Nu var det dags att fundera på möbler till det nya rummet, förutom loftsängen fanns det önskemål om en myshörna, bord för läxläsning och det viktigaste av allt!!! klädgarderoben med skoställ självklart med inbyggd belysning!

Slutresultatet

När allt var klart kan man sammanfatta det med att det var en mycket nöjd tjej som fick ett uppdaterat rum. Ett mycket roligt och givande jobb för mig speciellt när det blir ett så fint resultat och mycket tack vare en grym tjej med koll på läget !

Tack för förtroendet

Juni 2019

1 reaktion på ”Tonårsrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *