Mars 2019

Onsdag är lika med loppis

Alla som känner mig vet at jag älskar att hitta fynd på loppisar. Att hitta dom där udda och roliga sakerna som man inte visste existerade. Jag har alltid en lista på saker i mobilen på min “hitta” lista. Sånt som jag letar efter till mig själv eller nån kund.

För ni vet väl att jag mot “hittelön” håller utkik på auktionsverk, loppisar, köp/säljsajter, om ni letar efter nåt speciellt objekt!

Så varför onsdagar just? Jo då är det försäljning på Reningsborg. Denna loppis har öppet två dagar i veckan, onsdag och lördag. Vill ni så kan jag skriva ett helt inlägg om loppisar i Göteborg med omnejd!

Den perfekta krukan till kunden hittade jag självklart på Reningsborg

I ett rum där jag gjort ett dressingroom åt en kund letade jag en kruka. Känslan i rummet är lyx, flärd…med äkta matta på golvet och en klädd taburett framför fönstret. Här är det den härliga mattan som sätter prägeln på rummet som annars är rätt neutralt. Det som nu saknades var en kruka som jag tänker mig en murgröna på båge i. En kruka med lite “statement” och inte en vanlig vit kruka från IKEA. När man då ser denna fina kruka gömd i ett skåp på Reningsborg blir man ju inte annat än glad!

Sen när man har en vän som är född i Danmark kan man ju inte låta bli att köpa denna tavla:) tanken är hennes uterum som skall mysas till i sommar med klängväxter och annat kul. Då tänkte jag att denna tavla får göras om till en bricka för bubbel och Rose´

En liten glasskål fick även följa med hem, den får det bli katt eller hundmat i. Var även sugen på denna coola industrilampa som faktiskt fungerade. Men även om den är snygg är det inte den stil vi har hemma, så den får stå kvar tills rätt köpare kommer.

God kväll

vi hörs imorgon

//Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *