Mars 2019

Det är tryck på fredagar

Hej

Idag är det fredag och fredagar betyder oftast jobba hemifrån. Och av nån konstig anledning händer det oftast mest saker på fredagar. Telefonen ringer, leveranser kommer, smsen flödar. Härlig start på helgen ändå.

Idag plingande det på dörren vid 12 tiden och UPS eller om det var DHL stod utanför dörren, i vilket fall var han brunt klädd och körde en brun skåpbil, så har för mig det är UPS. Strunt samma, han hade mina nya broschyrer med sig 🙂 Får bli ett inlägg om dom nästa vecka.

Ni som följer mig på Instagram och Facebook fick en liten hint om vad jag gjort idag utöver att ta emot samtal och leveranser.

Nu skulle man kunna tro att jag målat eller tapetserat men det har jag inte gjort..

Jag har för ett tag sedan beställt färdiga egendesignade tryck för att kunna trycka på mina jobbkläder! Så dessa tryck kom i brevlådan i veckan. Så t-shirts, långärmad tröjor, en hood, mjukisbyxor, jeans och en skjorta har jag tryckt på. Och jag blev positivt överraskad hur enkelt och bra det blev. Eftersom jag är mitt eget märke så får jag bli en vandrande reklampelare! (fritt fram att komma förbi med en tröja och bli sponsrad med ett tryck, ha ha)

Kvällen avslutades med palettbladsfrisering, då mina små sticklingar inte längre var så små, det var dags att bestämma om dom skall stammas upp eller bli buskiga, men mer om det en annan dag.

Ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *